10 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Φθινόπωρο, παραδοσιακά η καλύτερη εποχή για αγορά μεταχειρισμένου σκάφους!

Το καλοκαίρι αφήνει σιγά-σιγά τη θέση του στο φθινόπωρο, εποχή που ευνοεί ιδιαίτερα την αγορά σκάφους κυρίως για τους παρακάτω 10 λόγους:

  1. Ο παλιός ιδιοκτήτης έχει κάνει χρήση του σκάφους όλη τη σεζόν και αισθάνεται ότι έχει αποσβέσει τα χρήματα που ξόδεψε για την ετήσια συντήρησή του.
  2. Πουλώντας το στην αρχή του φθινοπώρου έχει γλυτώσει τα χρήματα της χειμερινής συντήρησής του.
  3. Έχει εξοικονομήσει τα χρήματα που είχε υπολογίσει για το ξεχειμώνιασμα του σε κάποιο πάρκινγκ σκαφών.
  4. Δεν θα χρειαστεί να ανανεώσει την ασφάλεια του, που συνήθως είναι ετήσια για να έχει το σκάφος όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις στο πάρκινγκ, αφού ως γνωστό τα σκάφη δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τους περισσότερους χώρους φύλαξης.
  5. Ο πωλητής έχει όλο το χρόνο πριν την έναρξη της νέας σεζόν να αγοράσει το καινούργιο του σκάφος και να κάνει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να είναι ετοιμόπλοο για την ερχόμενη Άνοιξη.
  6. Αποφεύγει όλη την γραφειοκρατία σε περίπτωση που επιθυμεί την κατάθεση της άδειας εκτέλεσης πλόων για την μείωση του τεκμηρίου του.
  7. Ο αγοραστής μπορεί να απολαύσει τις παραδοσιακά καλύτερες θάλασσες του φθινοπώρου με ένα σκάφος αποδεδειγμένα ετοιμόπλοο χωρίς να έχει ξοδέψει χρήματα για το ετήσιο σέρβις.
  8. Επίσης έχει δοκιμάσει το νέο του σκάφος στη θάλασσα και έχει μια ξεκάθαρη εικόνα τι τροποποιήσεις θα πρέπει να κάνει σύμφωνα με τα προσωπικά του κριτήρια ώστε να είναι ακριβώς της αρεσκείας του για τη νέα σεζόν.
  9. Κάτι που μπορεί να το κάνει με άνεση χρόνου, χωρίς άγχος, επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες και πληρώνοντας… τιμές χειμώνα (Smart Club).
  10. Για όλους τους παραπάνω λόγους οι πωλητές είναι πιο δεκτικοί σε κάποιες λογικές μεν αλλά μειωμένες προσφορές που αφορούν στην τιμή πώλησης του σκάφους τους.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s