Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση Σκαφών και Θαλάσσιου Τουρισμού ΒΟΟΤ του Ντίσελντορφ

skafos

Σε εξέλιξη βρίσκεται ως τις 26 Ιανουαρίου η διεθνής Έκθεση Σκαφών και Θαλάσσιου τουρισμού ΒΟΟΤ στο Ντίσελντορφ. Στο πλαίσιο της Έκθεσης, το Ελληνικό προξενείο στο Ντίσελντορφ διοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση και την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση, η οποία στηρίχθηκε ακόμη από τον φορέα διοργάνωσης των εκθέσεων του Ντίσελντορφ «Messe Duesseldorf», αλλά και την Γερμανική Θαλάσσια Ομοσπονδία, απευθυνόταν σε πρακτορεία σκαφών αναψυχήw και κλαδικούς φορείς και έδωσε την ευκαιρία στους Έλληνες εκθέτες της BΟΟΤ να παρουσιαστούν στη γερμανική αγορά και να προβάλουν τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. «Οι εκθέσεις διοργανώνονται ακριβώς για να γίνονται επιχειρηματικές επαφές. Στο πλαίσιο αυτό, χαιρετίζουμε την αποψινή βραδιά και ελπίζουμε να γίνει παράδοση», δήλωσε ο Γκετς-Ουλφ Γιουνγκμίχελ, διευθυντής της ΒΟΟΤ.

Η έκθεση ΒΟΟΤ συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 200.000 επισκέπτες, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και ιδιώτες και πάνω από 1.500 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες. Στις θεματικές ενότητες της έκθεσης περιλαμβάνονται η ιστιοπλοΐα και η ναύλωση σκαφών, καθώς και άλλες μορφές θαλάσσιου τουρισμού, όπως ο καταδυτικός τουρισμός και ο τουρισμός που συνδυάζεται με άλλα θαλάσσια σπορ.

Πηγή: http://eu.greekreporter.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s